Szállás árak Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Címlap » Balatonfüred » Balatonfüredi szállások » Akadémia Hotel**** Balatonfüred » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-11%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Balaton
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Kutya, macska bevihető (elsősorban ölebeket, kistestű kutyákat tudunk fogadni korlátozott számban az erre kijelölt szobáinkba), Svédasztalos reggeli, Étterem, Drink-bár
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV (LCD), Telefon, Internet csatlakozás ( közösségi terekben ingyenes wifi használatot biztosítunk vendégeink részére), Minibár, Hajszárító, Szobaszéf
  • Sport szolgáltatások
    Sportuszoda (A 3200 négyzetméteres, háromszintes Balatonfüredi Városi Uszoda, szállodánk és a szabadidő komplexum közvetlen szomszédságában található)

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szállodánk csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található.

49 kétágyas szobával (igény szerint pótágyazható) és 1 jakuzzival felszerelt lakosztályban várjuk vendégeinket. A szobák légkondicionáltak, egyedi függönyökkel felszereltek. A szálloda egész évben nyitva tartó a la carte étteremmel, bárral üzemel.

Az uszodát (33 méteres medence) és annak wellness részlegét (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna) vendégeink térítésmentesen használhatják.

Az ezerarcú Balaton a szállodánkban eltöltött csendes kikapcsolódást számtalan helyi és környékbeli programlehetőséggel színesíti. Sportolók, családok, párok számára egész évben igazi kikapcsolódást jelent a nálunk eltöltött idő.

Az Akadémia Hotel**** Balatonfüred a fentieken túl kisebb, de kiemelkedő felszereltségű konferenciáknak is helyet ad. Egyedülálló panoráma teraszunk alkalmas exkluzív rendezvények, esküvők, születésnapok lebonyolítására, mely kifejezetten egyedivé teszi szállodánk által nyújtott szolgáltatások körét.

Szobák
Standard kétágyas szoba - pótágyazható
Légkondicionált és többségében erkélyes szobáinkban telefon, LCD televízió, hajszárító, vízforraló, minibár és széf található. Mind a szobákban, mind pedig a közösségi terekben ingyenes wifi használatot biztosítunk vendégeink részére.

Lakosztály - pótágyazható
Jakuzzival felszerelt Lakosztályunkban megtalálható tovább telefon, LCD televízió, hajszárító, vízforraló, minibár és széf található. Mind a szobákban, mind pedig a közösségi terekben ingyenes wifi használatot biztosítunk vendégeink részére.

Étterem & Bár
Balatonfüred egyik legcsendesebb fekvésű szállodája az Akadémia Hotel**** Balatonfüred étterme szeretettel várja vendégeit egy finom ebédre vagy vacsorára.

Balaton északi partjának egyik legszebb kilátását kínáló panoráma teraszon és az étteremhez közvetlenül kapcsolódó teraszon nyári estéken kerti lámpák, gyertyák és az esti Balaton fényei mellett élvezhetik a pihenés minden pillanatát. Kiváló mediterrán, egészséges, a regionális alapanyagokra és ízvilágra épülő ételek, balatoni borok és finom koktélok teszik színesebbé az estéket.

Közvetlenül a lobbynál található a szálloda bárja, ahol lehetőség van a többi vendégtől kissé külön ülve beszélgetni. A bárban baristáink és mixerünk lesik vendégeink kívánságait.

Szolgáltatások - A szállodában elérhető szolgáltatások

Uszoda

A 3200 négyzetméteres, háromszintes Balatonfüredi Városi Uszoda, szállodánk és a szabadidő komplexum közvetlen szomszédságában található.

Az épületben egy 2 m mély és 33 m hosszú verseny medence található, (vize 25-27 C°) melyben 8 pálya került kialakításra, így a szabadidős úszás, és oktatás mellett alkalmas nemzetközi versenyek megtartására is. Az épület nyugati szárnyát teljes hosszában üvegfal alkotja, ez előtt kapott helyet a 200 fő befogadására alkalmas mobil lelátó.

A Balatonfüredi városi uszodában a méretei alapján lehetőség van vízilabda edzések és mérkőzések lebonyolítására is. A vízfelület egy speciális, mobil sánccal megosztható, így vízilabda edzések esetén is lehet három sávot úszásra használni.

A nagy-medence mellett egy 80 cm mély és 12 m hosszú tanmedence is található melynek vízhőmérséklete 30 C°.

A medencékhez tartozik egy Wellness részleg, ahol jakuzzi, gőzkabin, finn szauna és infra szaunák várják a vendégeket. Kiegészítő szolgáltatásként lehetőség van még masszázsra.

Gyermekbarát szolgáltatások
Szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekekkel érkező családok kényelmére.

A 6 éven aluli gyermekeknek szüleikkel egy szobában ingyenes szállást, reggelit és vacsorát biztosítunk. Kérés esetén a legkisebb vendégeink számára a szobába a gyermekágyat térítésmentesen bekészítjük. Továbbá díjmentesen igényelhető babakád, cumisüvegmelegítő, sőt baby phone is.

Éttermünkben gyermekszék és gyermekmenü várja a kisgyermekeket. Kártya és társasjátékok díjmentesen kölcsönözhetőek.

Az uszodahasználat az Akadémia Hotel**** Balatonfüred melletti uszodában ingyenes. Az aktív időtöltésre vágyó családoknak kerékpár gyermeküléssel és gyermekkerékpár is kölcsönözhető.

Szolgáltatásaink:
Gyerek poncho Ingyenes!
Fürdőszobai fellépő Ingyenes!
Babaágy Ingyenes!
Babakád Ingyenes!
WC szűkítő Ingyenes!
Bili Ingyenes!
Csúszásgátló kádba /zuhanyzóba Ingyenes!
Konnetktorvédő vakdugó Ingyenes!
Pelenkatartó kuka Ingyenes!

Fitness & Fallabdapálya
Szállodánk közvetlen szomszédságában lévő szabadidő központban található fitness terem kiváló eszközöket nyújt mind az aerob, mind pedig az erősítő gyakorlatokhoz. Különböző súlyokkal, multifunkcionális gépekkel, és futópaddal várjuk mozgásra vágyó vendégeinket.

Minden igényt kielégítő 135 m 2 alapterületű kondi terem egész évben várja mindazon vendégeinket, akik otthonosan mozognak már a súlyzók és a fekpadok világában, és azokat is akik még nem merészkedtek a kondigépek közelébe.

Személyi edzők segítséget nyújtanak reális célok kitűzésében, segítenek abban, hogy vendégeink kellő intenzitással és rendszerességgel folytathassák a megkezdett testmozgást. Gépek, sportszerek ideális lehetőséget biztosítanak a szabadidő egészséges eltöltéséhez, a rendszeres testedzéshez.

Fallabdapálya
Szállodánk közvetlen szomszédságában lévő szabadidő központban található nemzetközi minősítésű 2 db fallabda pálya várja a sportágat kedvelőket.

Foglalható szolgáltatások
Háziállat - Szállodánk állatbarát szálloda, elsősorban ölebeket, kistestű kutyákat tudunk fogadni korlátozott számban az erre kijelölt szobáinkba.
Kerékpár kölcsönzés
fizetési lehetőségek
kedvezmények
3 éves korig ingyenes 100%  
3-12 éves korig 50%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Gyermekbarát, Bortúra, Vízpart, Kutyabarát, Balaton
  • TELEPÜLÉS
    Balatonfüred
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca - Fürdő utca kereszteződése
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Balatonfüredi és környéki programok
További találatok: | | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | 4 | |
Település ismertető
  • Balatonfüred

    Balatonfüred a Balaton északi partján, Veszprém megyében fekvő, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú...