Füred Kemping strandja - Balatonfüred

látnivalók Balatonfüreden

Füred Kemping strandja - Balatonfüred

A legnagyobb Balaton-parti kempingben a legváltozatosabb szolgáltatásokkal várják a látogatókat. Az árnyas és napsütötte helyeken kialakított parcellák, komfortos vizesblokkok és az ápolt környezet jelentik a kellemes vakáció alapját.

Cím: H-8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 24.
Telefon: +36 87/580-241, 343-823
Fax: +36 87/342-341
E-mail: fured@balatontourist.hu

Nyitvatartás: 2010.04.16-10.03

A kemping területe teljesen parcellázott. A strandolást az ingyenesen használható csúszda, a homokos partszakasz és a számtalan vízisport, köztük a vizisí teszi felejthetetlenné. Található még teniszpálya és minigolf is a kemping területén. Mindemellett számos étterem nyújt kellemes gasztronómiai élményeket. A szabad téren és a gyermekklubban rendezett gyermekprogramokról animátorok gondoskodnak (meghatározott időpontokban).

A felnőttek szórakoztatására napi programokat és sportolási lehetőségeket kínálunk. Vendégeink nagy örömére felnőtt és gyermekmedence működik, de gyermekfürdőszoba és vizesblokkok is helyet kaptak az épületben. A kemping szolgáltatásainak teljes körét a főszezonban lehet igénybe venni. A bungalók széles választéka mellett mobilházak is bérelhetők.
Település ismertető
  • Balatonfüred

    Balatonfüred a Balaton északi partján, Veszprém megyében fekvő, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú...

Balatonfüredi és környéki programok

Szállások Balatonfüredenés környékén


További találatok: | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu