Balatonfüreden továbbra is érvényben vannak a korlátozások

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Balatonfüreden továbbra is érvényben vannak a korlátozások

Feltöltve: 2020-04-16

A balatonfüredi önkormányzat továbbra is fenntartja a Balaton-parti városrészre vonatkozó, húsvét előtt bevezetett forgalomkorlátozásokat, zárva tartanak a frekventált parkolók és a strandok is.

Mint a város honlapján írják, az intézkedések elérték a remélt hatást, jelentősen csökkent Balatonfüreden a köztéri forgalom, alig volt mozgás a parti sétányokon is, ezért az önkormányzat úgy döntött: egyelőre fenntartja a korlátozásokat.

Forgalomkorlátozás van érvényben a Balaton-parti városrészben, több utcába csak a célforgalmi behajtás engedélyezett, zárva tartanak a frekventált parkolók és a strandok is.

Le vannak zárva a város 71-es főút alatti frekventált parkolói. Nem lehet megállni a Huray utcai-, a Borsos Miklós utcai-, az Esterházy- illetve a Kisfaludy strandi parkolókban illetve a Zákonyi úti mélygarázsban.

Tilos a behajtás a Jókai utcába, a Kerek templomtól a Süllő utcáig van zárva az út, ugyanez vonatkozik a Táncsics és a Szabadság utcákra is – ezekben az utcákban csak a célforgalom megengedett.

Zárva a város két nagy strandja az Esterházy és a Kisfaludy fürdő is.