Nagyításhoz kattintson a képre!

Retro Halloween Party

Észveszejtő, egész estés Retro Halloween Party a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, Balatonfüreden! A legnagyobb retro slágerekkel várunk mindenkit!

Az est házigazdája DJ Dominique! Sztárfellépők: Betty Love, UFO Update és a TNT Track.

Jelmezverseny!!! A legjobb jelmezben érkező vendégeinket nyereménnyel jutalmazzuk!

Program:
20:00 - 21:00 Dj Dominique

Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa. 1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként, valamint műsorvezetőként DJ Dominique néven. Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak, valamint több sikeres munka fűződik a nevéhez Bárány Attiliával és Dave Martinnal közösen.
Jelenleg Budapest legnagyobb retro klubja, a Remix Dance Club, valamint a Morrison's 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

21:00 - 21:30 BettyLove
Jó pár évvel ezelőtt volt egy legendás Soho Party nevű együttes, és annak is egy csodás énekesnője, Betty Love, aki a formáció 1998-as megszűnése után 2 nagyszerű szóló- és egy remixalbummal örvendeztette meg a rajongókat.
A "Repülj tovább", az "Olyan, mint a méz", a "Kísérj el", az "Itt vagyok veled" vagy épp a "Fáj még a szó" a kor kedvenc rádiós dalai voltak, és Betty Love megfordult velük az ország számos színpadán. Közben turnézott élőben a PaDöDő zenekarral is. Később a svájci világsztár, DJ Bobo őt kérte fel egy duettre a "Way To Your Heart / Mi az a szó" című felvételéhez.
Tavaly ősztől fokozatosan tervezett egyre több fellépést vállalni, azonban őt is meglepte a hirtelen támadt hatalmas érdeklődés: klubokban, fesztiválokon és egyetemi rendezvényeken folyamatosan fellép, hatalmas sikerrel. A közönség nem felejtette el örökzöld slágereit, ráadásul a Soho Party megamixet - amellyel minden fellépését zárja - frenetikus hangulat és tombolás kíséri.

21:30 - 22:00 Ufo Update
Egy évtized kihagyással újra színpadon az UFO. A dance kvartett tagjai, Szidi, Fruzsi, Mili és Zsolti, alias Dr. Love. 1996-ban jelent meg első nagylemezük Szerelemdoktor címmel, amelyet rövid időn belül a Párizs című album követett, majd 1999-ben jelent meg a Tarzan, harmadik nagylemezük. A csapat rövid időn belül az ország egyik legnagyobb kedvence lett. Dalaik a slágerlisták állandó szereplői voltak, a legkeresettebb disco fellépők közé tartoztak.
Napjainkban egyre népszerűbbek a '90-es retro dance party-k, ahonnan az UFO együttes dalai sem hiányozhatnak. Ki ne ismerné a Nyár van, a Napolaj, a Szerelemdoktor, a Karibi Party vagy épp a Tarzan című slágereket??? Ugye, hogy ismerősen csengenek!? Nem véletlen&!!
Az UFO újra szárnyal, immáron UFO UPDATE néven, hiszen minden fellépésen fergeteges hangulattal és óriási tánc show-val idézi meg a '90-es évek legendás életérzését.

22:15 - 23:00 TNT Track
1994-ben alakult meg a TNT zenekar, amelynek tagjai Dobrády Ákos és Zuber Mena Krisztián Felicián (Inti) voltak, amellyel 1996-től kezdőden aztán hatalmas sikereket értek el.
2005. nyarán a TNT zenekar bejelentette, hogy feloszlik, Inti és Ákos útjai különváltak. Rajongóiktól szeptember 24-én egy búcsúkoncerttel köszöntek el, amelyen közel 13 ezer ember vett részt.
2011-ben újra összeálltak egy koncert erejéig a Papp László Budapest Arénában, ahol telt ház fogadta őket (12 ezer ember) 2015 tavaszától újra turnézik a TNT zenekar!!!

Pontos helyszín:
Balaton Szabadidő és Konferencia Központ (Horváth Mihály utca 64.)

Belépő:
elővételben: 3.500 Ft
a helyszínen: 4.500 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben!
A rendezvény 10 éves korig ingyenes.
A helyszínen csak készpénzben lehetséges fizetni.

Jegyinfó:
Hétfőtől péntekig 9:00-17:00 között, valamint az előadás napján a rendezvény kezdetéig: +36-30/353-4230
 


Települések Balatonfüred közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Alkalmi rendezvények
helyszín
  • Balaton
Település ismertető
  • Balatonfüred

    Balatonfüred a Balaton északi partján, Veszprém megyében fekvő, lankás dombok által körülölelt 13.500 lakosú kisváros. A városon halad át a 71-es főút, valamint a Budapestről Tapolc...

Szállások Balatonfüredenés környékén


További találatok: | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu